Fontos információ!

Fontos információ!

Kérjük figyelmesen olvassa el!

tabla

Tisztelt Vásárlóim!

 

Tájékoztatnom kell Önöket egy sajnálatos jelenségről, ami az utóbbi időben gyakran előfordul.
Bizonyos egyének a “SZUPERBIZTI”-hevederzárak tulajdonosait hívatlanul felkeresik, és a tulajdonosokat megtévesztve azt állitjak, hogy a hevederzárak zárbetétei már elavultak, a kódkártyák érvénytelenek, és egyúttal felajánlják, hogy olcsón kicserélik az eredeti zárbetétet egy jobb minőségűre.
Felhívom az Önök figyelmét néhány dologra, hogy miért ne cseréltessék le a hívatlanul jelentkező egyénekkel az eredeti zárbetétet:

 

  1. Az általunk alkalmazott és a MABISZ által bevizsgált zárbetétek osztrák -CAP 2000 és ANS-2, valamint Biztibuk zárbetétek -zártprofilú, megfelelő furásvédelemmel rendelkező, kódkártyás cilinderek. Ilyen minőségű zárbetétet nem lehet olcsón árusitani, illetőleg beszerelni.
  2. Egy rosszabb minőségű zárbetét lényegesen megkönnyíti a betörés lehetőségét.
  3. A MABISZ minősítés kizárólag az általunk forgalmazott zárbetétekkel érvényes. Minden más zárbetét alkalmazásánál a MABISZ minősítés érvényét veszti és egy esetleges káresemény bekövetkeztekor a biztositók karszakértői a kárigényt elutasítják.
  4. Fennáll annak a lehetősége, hogy az ismeretlen ajánlattevő rendelkezik az általa felajánlott zárbetéthez pótkulccsal, és így a cím és a pótkulcs birtokában bármikor betörhet Önökhöz.

 

A fentiekre tekintettel javasoljuk Önöknek, hogy idegenekkel semmiképpen ne foglalkozzanak. Jelentkezés eseten igazoltassak le az illetőt, jegyezzek fel nevüket, címüket, telephelyüket és vállalkozói igazolványuk számát.

 

Ha az általunk forgalmazott hevederzárakkal bármi problémájuk lenne, mi készséggel állunk az Önök rendelkezésére.

SZUPERBIZTI-V

SZUPERBIZTI-V

A SZUPERBIZTI-V hevederzár műszaki leírása

slider-feher-heveder
slider-barna-heveder
Kódkártyás zárbetétek

SZUPERBIZTI-V hevederzár
a Biztibuktól

 

SZUPERBIZTI-V típusú készülék egy masszív kialakítású hevederzár, ami a laikus vásárlók részére szemrevételezéssel is megbízható és erős készülék látványát nyújtja.

 

Oldalanként 2-2 db 18 mm-es átmérőjű köracélból kialakított reteszelő nyelvvel rendelkezik, melyeknek a maximális kinyúlása nyitott állapotban oldalanként 128 mm.

 

A reteszek kiindulási állása változtatható, ami lényegesen megkönnyíti a készülék felszerelését.

 

A hevederzárat lezáró zárbetét fúrásvédett, osztrák alkatrészek felhasználásával készült és a kulcsprofil a zárbetét felfésülési betörési módot megakadályozó formára lett kialakítva.

 

A zárbetét kódkártyás kivitelben kerül forgalmazásra, és ez megakadályozza, hogy arra jogtalan személy pótkulcshoz juthasson.

 

A zárbetét a hevederzárban vízszintes elrendezésben van beépítve, ami a savazásos módszert kizárja.

 

A zárbetétet a zártöréses és a meghúzásos betörési módszertől egy 50 mm-es átmérőjű, zárt kör alakú ház védi, aminek a külső homloklemeze rétegedzett és a kulccsal együtt elforduló forgógyűrűvel is rendelkezik. Ezek együttesen tovább növelik a zárbetét védelmét eltörés és felfúrás ellen.

 

A hevederzár beállítható egy-és kétfordulatos üzemmódra, aminek pontos beállítására ütközőkkel van lehetőség.

 

A hevederzárhoz tartozékként háromféle nyelvfogadó elemet forgalmazunk, melyekből az adott ajtó és falviszonyokból választható ki a legmegfelelőbb fajta.

 

A hevederzárhoz tartozékként vásárolható belső törésvédő burkolat is.

 

Felhívjuk vásárlóink figyelmet arra, hogy a készülék MABISZ minősítése KIZÁRÓLAG csak az általunk forgalmazott zárbetétekkel érvényes. Minden más zárbetét alkalmazásánál a MABISZ minősítés érvényét veszti. A zárbetét esetleges kicserélése nem csak a MABISZ minősítés érvénytelenségével jár, hanem visszaélésre is lehetőséget ad, mivel nem zárható ki, hogy pótkulcs maradt a zárbetét cseréjét elvégzőnél.

 

A zárbetétek kulcsnyílását ne olajozzuk és zsírozzuk, mert az a zár működését hátrányosan befolyásolhatja!

 

Az esetleges kérdéseikkel, illetőleg alkatrész- és pótkulcs igényeikkel forduljanak hozzánk. Üzletünkben készségesen állunk az Önök rendelkezésére.

Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Telefonáljon, vagy keressen fel minket személyesen!

Hívjon +36 20 9675 351

Címünk 1114 Budapest, Bocskai út 7.